Sledování produkce enterotoxinu Staphylococcus aureus v kozím sýru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janštová, Bohdana (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 87 s. (126805 znaků bez mezer)

Cover

LEADER 01342ntm a22003377u 4500
001 zp25496
041 |a cze 
100 1 |a Janštová, Bohdana  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování produkce enterotoxinu Staphylococcus aureus v kozím sýru 
246 |a Monitoring of Staphylococcus aureus Enterotoxin Production in Goat Cheese 
260 |c 2012 
300 |a 87 s. (126805 znaků bez mezer) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a stafylokokové enterotoxiny 
653 |a ELFA 
653 |a kozí sýr 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a staphylococcal enterotoxins 
653 |a method ELFA 
653 |a goat cheese 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21846  |y Plný text v Digitální knihovně UTB