|
|
|
|
LEADER |
01355ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp25469 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Knechtlová, Miluše
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Detekce faktorů virulence u kmenů Escherichia coli metodou PCR
|
246 |
|
|
|a Detection of Virulence Factors of Escherichia coli Strains by PCR Method
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 67 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a polymerázová řetězová reakce
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a faktory virulence
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a polymerase chain reaction
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a virulence factors
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22221
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|