|
|
|
|
LEADER |
01348ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp25425 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krpatová, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava karboxymethyl chitin-glukanového komplexu ze Schizophyllum commune
|
246 |
|
|
|a Preparation of carboxymethyl chitin-glucan complex from Schizophyllum commune
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 64 s. (85 310 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Schizophyllum commune
|
653 |
|
|
|a glukany
|
653 |
|
|
|a chitin/chitosan-glukanový komplex
|
653 |
|
|
|a karboxymethylace
|
653 |
|
|
|a Schizophyllum commune
|
653 |
|
|
|a glucanes chitin/chitosan glucan complex
|
653 |
|
|
|a carboxymethylation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21745
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|