Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švehla, Stanislav (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 68 s. (14 450)

Cover

LEADER 01501ntm a22003857u 4500
001 zp25412
041 |a cze 
100 1 |a Švehla, Stanislav  |4 dis 
245 1 0 |a Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů 
246 |a Ways of Catering in Prison Service of the Czech Republic and Their Infulence on Habits of Prisoners 
260 |c 2012 
300 |a 68 s. (14 450) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vězeňská služba 
653 |a kategorie strávníků 
653 |a stravní limity 
653 |a doporučené dávky potravin 
653 |a stravovací návyky 
653 |a preference 
653 |a Prison Service 
653 |a category of consumers 
653 |a meal limits 
653 |a recommended food portions 
653 |a eating habits 
653 |a preference 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23282  |y Plný text v Digitální knihovně UTB