|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25412 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Švehla, Stanislav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů
|
| 246 |
|
|
|a Ways of Catering in Prison Service of the Czech Republic and Their Infulence on Habits of Prisoners
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 68 s. (14 450)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Vězeňská služba
|
| 653 |
|
|
|a kategorie strávníků
|
| 653 |
|
|
|a stravní limity
|
| 653 |
|
|
|a doporučené dávky potravin
|
| 653 |
|
|
|a stravovací návyky
|
| 653 |
|
|
|a preference
|
| 653 |
|
|
|a Prison Service
|
| 653 |
|
|
|a category of consumers
|
| 653 |
|
|
|a meal limits
|
| 653 |
|
|
|a recommended food portions
|
| 653 |
|
|
|a eating habits
|
| 653 |
|
|
|a preference
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23282
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|