|
|
|
|
LEADER |
01501ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25412 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švehla, Stanislav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Způsoby stravování ve VS ČR a jejich vliv na stravovací návyky vězňů
|
246 |
|
|
|a Ways of Catering in Prison Service of the Czech Republic and Their Infulence on Habits of Prisoners
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 68 s. (14 450)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Vězeňská služba
|
653 |
|
|
|a kategorie strávníků
|
653 |
|
|
|a stravní limity
|
653 |
|
|
|a doporučené dávky potravin
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky
|
653 |
|
|
|a preference
|
653 |
|
|
|a Prison Service
|
653 |
|
|
|a category of consumers
|
653 |
|
|
|a meal limits
|
653 |
|
|
|a recommended food portions
|
653 |
|
|
|a eating habits
|
653 |
|
|
|a preference
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23282
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|