Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hanáková, Jana (Dissertant)
Other Authors Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description86 s. a 6 s. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25298
041 |a cze 
100 1 |a Hanáková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína 
246 |a The Effect of Malolactic Fermentation on the Antioxidant Activity of Grape Wine 
260 |c 2012 
300 |a 86 s. a 6 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a malolaktická fermentace 
653 |a víno 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidanty 
653 |a chemické složení 
653 |a malolactic fermentation 
653 |a wine 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidants 
653 |a chemical composition 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21818  |y Plný text v Digitální knihovně UTB