|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp25298 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hanáková, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
|
| 246 |
|
|
|a The Effect of Malolactic Fermentation on the Antioxidant Activity of Grape Wine
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 86 s. a 6 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a malolaktická fermentace
|
| 653 |
|
|
|a víno
|
| 653 |
|
|
|a polyfenoly
|
| 653 |
|
|
|a antioxidanty
|
| 653 |
|
|
|a chemické složení
|
| 653 |
|
|
|a malolactic fermentation
|
| 653 |
|
|
|a wine
|
| 653 |
|
|
|a polyphenols
|
| 653 |
|
|
|a antioxidants
|
| 653 |
|
|
|a chemical composition
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21818
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|