Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kučerová, Petra (Dissertant)
Other Authors Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2012
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description74 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp25296
041 |a cze 
100 1 |a Kučerová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu 
246 |a Total Polyphenolic Content of Yacon Tubers 
260 |c 2012 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a andské plodiny 
653 |a jakon 
653 |a polyfenoly 
653 |a kyselina gallová 
653 |a Andean crops 
653 |a yacon 
653 |a polyphenols 
653 |a gallic acid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21612  |y Plný text v Digitální knihovně UTB