|
|
|
|
LEADER |
01209ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp25296 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kučerová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
|
246 |
|
|
|a Total Polyphenolic Content of Yacon Tubers
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 74 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a andské plodiny
|
653 |
|
|
|a jakon
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a kyselina gallová
|
653 |
|
|
|a Andean crops
|
653 |
|
|
|a yacon
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a gallic acid
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Dvořáková, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21612
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|