Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomášů, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 97 s., 20 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01379ntm a22003857u 4500
001 zp25295
041 |a cze 
100 1 |a Tomášů, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy 
246 |a Nutritive Value of Chilled Ready Meals and Diet Programs 
260 |c 2012 
300 |a 97 s., 20 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výživa 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a chlazená jídla 
653 |a dietní program 
653 |a těhotenství 
653 |a kojení 
653 |a nutrition 
653 |a nutritive value 
653 |a chilled meals 
653 |a diet program 
653 |a pregnancy 
653 |a lactation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22096  |y Plný text v Digitální knihovně UTB