|
|
|
|
LEADER |
01379ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp25295 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tomášů, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční hodnoty chlazených jídel a dietní programy
|
246 |
|
|
|a Nutritive Value of Chilled Ready Meals and Diet Programs
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 97 s., 20 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
653 |
|
|
|a chlazená jídla
|
653 |
|
|
|a dietní program
|
653 |
|
|
|a těhotenství
|
653 |
|
|
|a kojení
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a nutritive value
|
653 |
|
|
|a chilled meals
|
653 |
|
|
|a diet program
|
653 |
|
|
|a pregnancy
|
653 |
|
|
|a lactation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Dvořáková, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22096
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|