Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v neutrálním a zásaditém prostředí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štajnochová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
pH
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01488ntm a22004337u 4500
001 zp25207
041 |a cze 
100 1 |a Štajnochová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v neutrálním a zásaditém prostředí 
246 |a Decarboxylase Activity of Serratia marcescenes at Neutral and Alkalic pH 
260 |c 2012 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a kadaverin 
653 |a putrescin 
653 |a Serratia marcescens 
653 |a teplota 
653 |a pH 
653 |a NaCl 
653 |a HPLC 
653 |a biogenic amines 
653 |a cadaverine 
653 |a putrescine 
653 |a Serratia marcescens 
653 |a temperature 
653 |a pH 
653 |a NaCl 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23396  |y Plný text v Digitální knihovně UTB