|
|
|
|
LEADER |
01488ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp25207 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štajnochová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v neutrálním a zásaditém prostředí
|
246 |
|
|
|a Decarboxylase Activity of Serratia marcescenes at Neutral and Alkalic pH
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a kadaverin
|
653 |
|
|
|a putrescin
|
653 |
|
|
|a Serratia marcescens
|
653 |
|
|
|a teplota
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a NaCl
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a cadaverine
|
653 |
|
|
|a putrescine
|
653 |
|
|
|a Serratia marcescens
|
653 |
|
|
|a temperature
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a NaCl
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23396
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|