|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp24702 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Chudá, Eva
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analýza konkurenceschopnosti průmyslového výrobce VMV Krajčík
|
| 246 |
|
|
|a Analysis of Competitivness of Industrial Producer VMV Krajčík
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 79 s. (84 946 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení výroby a kvality
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Production and Quality Management
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a konkurencia
|
| 653 |
|
|
|a mäso výrobky
|
| 653 |
|
|
|a cenová politika
|
| 653 |
|
|
|a Porterova analýza
|
| 653 |
|
|
|a SWOT
|
| 653 |
|
|
|a PEST
|
| 653 |
|
|
|a BCG matica
|
| 653 |
|
|
|a metóda ABC
|
| 653 |
|
|
|a VSM
|
| 653 |
|
|
|a Lean production
|
| 653 |
|
|
|a competition
|
| 653 |
|
|
|a meat products
|
| 653 |
|
|
|a pricing
|
| 653 |
|
|
|a Porter analysis
|
| 653 |
|
|
|a SWOT
|
| 653 |
|
|
|a PEST
|
| 653 |
|
|
|a BCG matrix
|
| 653 |
|
|
|a method of ABC
|
| 653 |
|
|
|a VSM
|
| 653 |
|
|
|a Lean Production
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Němec, Dobroslav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23259
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|