|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp24664 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kovač, Lukáš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.
|
| 246 |
|
|
|a Boarding of Secondary Gastronomic School Students in Usti Region.
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 92 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a výživa
|
| 653 |
|
|
|a mládež
|
| 653 |
|
|
|a strava
|
| 653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
| 653 |
|
|
|a výživové doporučené dávky
|
| 653 |
|
|
|a stravovací návyky
|
| 653 |
|
|
|a stravovací režim
|
| 653 |
|
|
|a nutrition
|
| 653 |
|
|
|a youth
|
| 653 |
|
|
|a diet
|
| 653 |
|
|
|a nutritional recommendations
|
| 653 |
|
|
|a nutritional recommended dosage
|
| 653 |
|
|
|a eating habits
|
| 653 |
|
|
|a diet plan
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Boudová Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22183
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|