|
|
|
|
LEADER |
01513ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp24664 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kovač, Lukáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stravování žáků středních škol Ústeckého kraje s gastronomickým zaměřením.
|
246 |
|
|
|a Boarding of Secondary Gastronomic School Students in Usti Region.
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a mládež
|
653 |
|
|
|a strava
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a výživové doporučené dávky
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky
|
653 |
|
|
|a stravovací režim
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a youth
|
653 |
|
|
|a diet
|
653 |
|
|
|a nutritional recommendations
|
653 |
|
|
|a nutritional recommended dosage
|
653 |
|
|
|a eating habits
|
653 |
|
|
|a diet plan
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Boudová Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22183
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|