|
|
|
|
LEADER |
01362ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp24655 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Marečková Gabrlíková, Sylvie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
|
246 |
|
|
|a Comparison of Traditional Food and Dish Consumption between Cities and Willages in Two Regions
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tradiční potraviny a pokrmy
|
653 |
|
|
|a lidová strava
|
653 |
|
|
|a Haná
|
653 |
|
|
|a Slovácko
|
653 |
|
|
|a traditional food and dishes
|
653 |
|
|
|a vernacular diet
|
653 |
|
|
|a Hana region
|
653 |
|
|
|a Slovacko region
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Nedomová, Šárka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21853
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|