Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marečková Gabrlíková, Sylvie (Dissertant)
Other Authors: Nedomová, Šárka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01362ntm a22003377u 4500
001 zp24655
041 |a cze 
100 1 |a Marečková Gabrlíková, Sylvie  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů 
246 |a Comparison of Traditional Food and Dish Consumption between Cities and Willages in Two Regions 
260 |c 2012 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tradiční potraviny a pokrmy 
653 |a lidová strava 
653 |a Haná 
653 |a Slovácko 
653 |a traditional food and dishes 
653 |a vernacular diet 
653 |a Hana region 
653 |a Slovacko region 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nedomová, Šárka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21853  |y Plný text v Digitální knihovně UTB