Výživa při ledvinové nedostatečnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zelená, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 57 s. (66 997 znaků)

Cover

LEADER 01300ntm a22003617u 4500
001 zp24546
041 |a cze 
100 1 |a Zelená, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Výživa při ledvinové nedostatečnosti 
246 |a Nutrition in Renal Insufficiency 
260 |c 2012 
300 |a 57 s. (66 997 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ledviny 
653 |a selhání ledvin 
653 |a dialýza 
653 |a transplantace 
653 |a výživa při ledvinové nedostatečnosti 
653 |a kidney 
653 |a kidney failure 
653 |a dialysis 
653 |a transplantation 
653 |a nutrition in renal insufficiency 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22277  |y Plný text v Digitální knihovně UTB