|
|
|
|
LEADER |
01300ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp24546 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zelená, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa při ledvinové nedostatečnosti
|
246 |
|
|
|a Nutrition in Renal Insufficiency
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 57 s. (66 997 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ledviny
|
653 |
|
|
|a selhání ledvin
|
653 |
|
|
|a dialýza
|
653 |
|
|
|a transplantace
|
653 |
|
|
|a výživa při ledvinové nedostatečnosti
|
653 |
|
|
|a kidney
|
653 |
|
|
|a kidney failure
|
653 |
|
|
|a dialysis
|
653 |
|
|
|a transplantation
|
653 |
|
|
|a nutrition in renal insufficiency
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22277
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|