|
|
|
|
LEADER |
01596ntm a22005297u 4500 |
001 |
zp24395 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zerzáňová, Silvie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidační vlastnosti naklíčených semen
|
246 |
|
|
|a Antioxidant Characteristics of Pregerminated Seeds
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 105 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Luštěniny
|
653 |
|
|
|a olejniny
|
653 |
|
|
|a čočka
|
653 |
|
|
|a hrách
|
653 |
|
|
|a fazol
|
653 |
|
|
|a mungo
|
653 |
|
|
|a bob
|
653 |
|
|
|a řepka
|
653 |
|
|
|a slunečnice
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a minerální látky
|
653 |
|
|
|a Pulses
|
653 |
|
|
|a oilseeds
|
653 |
|
|
|a lentils
|
653 |
|
|
|a peas
|
653 |
|
|
|a beans
|
653 |
|
|
|a mung
|
653 |
|
|
|a horse beans
|
653 |
|
|
|a canola
|
653 |
|
|
|a sunflower
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a minerals
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22109
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|