|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp24395 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Zerzáňová, Silvie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Antioxidační vlastnosti naklíčených semen
|
| 246 |
|
|
|a Antioxidant Characteristics of Pregerminated Seeds
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 105 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Luštěniny
|
| 653 |
|
|
|a olejniny
|
| 653 |
|
|
|a čočka
|
| 653 |
|
|
|a hrách
|
| 653 |
|
|
|a fazol
|
| 653 |
|
|
|a mungo
|
| 653 |
|
|
|a bob
|
| 653 |
|
|
|a řepka
|
| 653 |
|
|
|a slunečnice
|
| 653 |
|
|
|a antioxidanty
|
| 653 |
|
|
|a polyfenoly
|
| 653 |
|
|
|a minerální látky
|
| 653 |
|
|
|a Pulses
|
| 653 |
|
|
|a oilseeds
|
| 653 |
|
|
|a lentils
|
| 653 |
|
|
|a peas
|
| 653 |
|
|
|a beans
|
| 653 |
|
|
|a mung
|
| 653 |
|
|
|a horse beans
|
| 653 |
|
|
|a canola
|
| 653 |
|
|
|a sunflower
|
| 653 |
|
|
|a antioxidants
|
| 653 |
|
|
|a polyphenols
|
| 653 |
|
|
|a minerals
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22109
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|