Antioxidační vlastnosti naklíčených semen

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zerzáňová, Silvie (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
bob
Physical Description: 105 s.

Cover

LEADER 01596ntm a22005297u 4500
001 zp24395
041 |a cze 
100 1 |a Zerzáňová, Silvie  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační vlastnosti naklíčených semen 
246 |a Antioxidant Characteristics of Pregerminated Seeds 
260 |c 2012 
300 |a 105 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Luštěniny 
653 |a olejniny 
653 |a čočka 
653 |a hrách 
653 |a fazol 
653 |a mungo 
653 |a bob 
653 |a řepka 
653 |a slunečnice 
653 |a antioxidanty 
653 |a polyfenoly 
653 |a minerální látky 
653 |a Pulses 
653 |a oilseeds 
653 |a lentils 
653 |a peas 
653 |a beans 
653 |a mung 
653 |a horse beans 
653 |a canola 
653 |a sunflower 
653 |a antioxidants 
653 |a polyphenols 
653 |a minerals 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22109  |y Plný text v Digitální knihovně UTB