Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mojžíšová, Iva (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 109 s. (133 994 znaků)

Cover

LEADER 01505ntm a22004337u 4500
001 zp24394
041 |a cze 
100 1 |a Mojžíšová, Iva  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin 
246 |a Antioxidant Capacity of Pregerminated Seeds of Grain 
260 |c 2012 
300 |a 109 s. (133 994 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Naklíčená semena 
653 |a klíčení 
653 |a obiloviny 
653 |a zelenina 
653 |a antioxidanty 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a celkové polyfenoly 
653 |a minerální látky 
653 |a Sprouted seeds 
653 |a germination 
653 |a cereals 
653 |a vegetables 
653 |a antioxidants 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a total polyphenols 
653 |a minerals 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21787  |y Plný text v Digitální knihovně UTB