|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp24341 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Volková, Petra
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Tokové vlastnosti majonézy
|
| 246 |
|
|
|a Rheological Behaviour of Mayonnais
|
| 260 |
|
|
|c 2012
|
| 300 |
|
|
|a 48 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a majonéza
|
| 653 |
|
|
|a reologie
|
| 653 |
|
|
|a viskozita
|
| 653 |
|
|
|a nenewtonská kapalina
|
| 653 |
|
|
|a mayonnaise
|
| 653 |
|
|
|a rheology
|
| 653 |
|
|
|a viscosity
|
| 653 |
|
|
|a non-newtonian fluid
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Blaha, Antonín
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22470
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|