|
|
|
|
LEADER |
01144ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp24341 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Volková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Tokové vlastnosti majonézy
|
246 |
|
|
|a Rheological Behaviour of Mayonnais
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 48 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a majonéza
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a viskozita
|
653 |
|
|
|a nenewtonská kapalina
|
653 |
|
|
|a mayonnaise
|
653 |
|
|
|a rheology
|
653 |
|
|
|a viscosity
|
653 |
|
|
|a non-newtonian fluid
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Blaha, Antonín
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22470
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|