|
|
|
|
LEADER |
01475ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp24340 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kos, Martin
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Soudobé metody konzervace ovocných štáv
|
246 |
|
|
|a Modern Methods of Fruit Juices preservation
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a lisování
|
653 |
|
|
|a čiření
|
653 |
|
|
|a zahušťování
|
653 |
|
|
|a tepelná sterilace
|
653 |
|
|
|a chemická sterilace
|
653 |
|
|
|a bag in box systém
|
653 |
|
|
|a konzervace etanolovým kvašením
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a pressing
|
653 |
|
|
|a clarification
|
653 |
|
|
|a concentration
|
653 |
|
|
|a heat sterilization
|
653 |
|
|
|a chemical preservation
|
653 |
|
|
|a bag in box system
|
653 |
|
|
|a ethanol fermentation preservationconservation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/21766
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|