Soudobé metody konzervace ovocných štáv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kos, Martin (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 45 s.

Cover

LEADER 01475ntm a22004337u 4500
001 zp24340
041 |a cze 
100 1 |a Kos, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Soudobé metody konzervace ovocných štáv 
246 |a Modern Methods of Fruit Juices preservation 
260 |c 2012 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a lisování 
653 |a čiření 
653 |a zahušťování 
653 |a tepelná sterilace 
653 |a chemická sterilace 
653 |a bag in box systém 
653 |a konzervace etanolovým kvašením 
653 |a fruit 
653 |a pressing 
653 |a clarification 
653 |a concentration 
653 |a heat sterilization 
653 |a chemical preservation 
653 |a bag in box system 
653 |a ethanol fermentation preservationconservation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/21766  |y Plný text v Digitální knihovně UTB