Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jančíková, Natálie (Dissertant)
Other Authors: Kozák, Vratislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 60 s. (79 514 znaků)

Cover

LEADER 01511ntm a22004577u 4500
001 zp24228
041 |a cze 
100 1 |a Jančíková, Natálie  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži 
246 |a Analysis of Culinary in the Microbrewery Černý Orel in Kroměříž 
260 |c 2012 
300 |a 60 s. (79 514 znaků) 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and economics 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pivo 
653 |a Výroba piva 
653 |a Druhy piv 
653 |a Minipivovar 
653 |a Slad 
653 |a Chmel 
653 |a Pivovarské kvasnice 
653 |a Mladina 
653 |a Pivní speciály 
653 |a Beer 
653 |a Brewing 
653 |a Kinds of beers 
653 |a Microbrewery 
653 |a Malt 
653 |a Hops 
653 |a Yeast 
653 |a Wort 
653 |a Beer specials 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kozák, Vratislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23428  |y Plný text v Digitální knihovně UTB