|
|
|
|
LEADER |
01382ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp24172 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rozmahelová, Květuše
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot
|
246 |
|
|
|a Development of High School Catering between 1999 and 2011; Comparison of Selected Nutrient Values
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 79 s. (113 107 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Výživa
|
653 |
|
|
|a biologická hodnota stravy
|
653 |
|
|
|a dospívající
|
653 |
|
|
|a školní stravování
|
653 |
|
|
|a Nutrition
|
653 |
|
|
|a diet biological value
|
653 |
|
|
|a teens
|
653 |
|
|
|a school meals
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/22361
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|