Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rozmahelová, Květuše (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 79 s. (113 107 znaků)

Cover

LEADER 01382ntm a22003377u 4500
001 zp24172
041 |a cze 
100 1 |a Rozmahelová, Květuše  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj stravování středoškolské mládeže mezi lety 1999 až 2011; komparace vybraných nutričních hodnot 
246 |a Development of High School Catering between 1999 and 2011; Comparison of Selected Nutrient Values 
260 |c 2012 
300 |a 79 s. (113 107 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Výživa 
653 |a biologická hodnota stravy 
653 |a dospívající 
653 |a školní stravování 
653 |a Nutrition 
653 |a diet biological value 
653 |a teens 
653 |a school meals 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22361  |y Plný text v Digitální knihovně UTB