|
|
|
|
LEADER |
01232ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp24171 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horáková, Hana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam vybraných bylinných čajů
|
246 |
|
|
|a The Importance of Selected Herbal Teas
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 46 s. (56 521 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hluchavkovité rostliny
|
653 |
|
|
|a bioaktivní látky
|
653 |
|
|
|a terpeny
|
653 |
|
|
|a fenolické sloučeniny
|
653 |
|
|
|a mint family plants
|
653 |
|
|
|a bioactive substances
|
653 |
|
|
|a terpenes
|
653 |
|
|
|a phenolic compounds
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23181
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|