Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ševčíková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01247ntm a22003377u 4500
001 zp2308
041 |a cze 
100 1 |a Ševčíková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa. 
246 |a Influence of heat modification and aditives on lose weight of meat 
260 |c 2006 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tepelné úpravy 
653 |a maso 
653 |a hmotnostní ztráty 
653 |a přídatné látky 
653 |a heat modification 
653 |a meat 
653 |a lose weight 
653 |a aditives 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1629  |y Plný text v Digitální knihovně UTB