Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maňásková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 39 s.

Cover

LEADER 01317ntm a22003377u 4500
001 zp2305
041 |a cze 
100 1 |a Maňásková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže 
246 |a Inhibition effects of mono,diacylglycerols and triacylglycerols on microflora of chicken skin 
260 |c 2006 
300 |a 39 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí kůže 
653 |a kyselina kaprylová 
653 |a kyselina kaprinová 
653 |a mastná kyselina 
653 |a chicken skin 
653 |a caprylic acid 
653 |a capric acid 
653 |a fatty acid 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2147  |y Plný text v Digitální knihovně UTB