|
|
|
|
LEADER |
01317ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp2305 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Maňásková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže
|
246 |
|
|
|a Inhibition effects of mono,diacylglycerols and triacylglycerols on microflora of chicken skin
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 39 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kuřecí kůže
|
653 |
|
|
|a kyselina kaprylová
|
653 |
|
|
|a kyselina kaprinová
|
653 |
|
|
|a mastná kyselina
|
653 |
|
|
|a chicken skin
|
653 |
|
|
|a caprylic acid
|
653 |
|
|
|a capric acid
|
653 |
|
|
|a fatty acid
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2147
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|