Antimikrobiální účinek kyseliny kaprylové na mikroflóru chlazené drůbeže

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šteklová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01492ntm a22003617u 4500
001 zp2304
041 |a cze 
100 1 |a Šteklová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální účinek kyseliny kaprylové na mikroflóru chlazené drůbeže 
246 |a Antimicrobial effect of caprylic acid on bacterial flora chilled chicken 
260 |c 2006 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kyselina kaprylová 
653 |a antimikrobiální účinek 
653 |a chlazená drůbež 
653 |a bakteriální flóra chlazené drůbeže 
653 |a fyziologický roztok 
653 |a caprylic acid 
653 |a antimicrobial effect 
653 |a chiled chicken 
653 |a bacterial flora chilled chicken 
653 |a physiological solution 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1401  |y Plný text v Digitální knihovně UTB