|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2304 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Šteklová, Veronika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobiální účinek kyseliny kaprylové na mikroflóru chlazené drůbeže
|
| 246 |
|
|
|a Antimicrobial effect of caprylic acid on bacterial flora chilled chicken
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 84 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a kyselina kaprylová
|
| 653 |
|
|
|a antimikrobiální účinek
|
| 653 |
|
|
|a chlazená drůbež
|
| 653 |
|
|
|a bakteriální flóra chlazené drůbeže
|
| 653 |
|
|
|a fyziologický roztok
|
| 653 |
|
|
|a caprylic acid
|
| 653 |
|
|
|a antimicrobial effect
|
| 653 |
|
|
|a chiled chicken
|
| 653 |
|
|
|a bacterial flora chilled chicken
|
| 653 |
|
|
|a physiological solution
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1401
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|