|
|
|
|
LEADER |
01245ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp2302 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jagošová, Dobroslava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
|
246 |
|
|
|a Hygiene and Technology in Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 85 stran
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a podnikatelský záměr
|
653 |
|
|
|a hygiena
|
653 |
|
|
|a technologie potravin
|
653 |
|
|
|a SWOD analýza
|
653 |
|
|
|a business plan
|
653 |
|
|
|a hygiene
|
653 |
|
|
|a food technology
|
653 |
|
|
|a SWOD analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šefčík, Vladimír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/506
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|