Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jagošová, Dobroslava (Dissertant)
Other Authors: Šefčík, Vladimír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 85 stran

Cover

LEADER 01245ntm a22003377u 4500
001 zp2302
041 |a cze 
100 1 |a Jagošová, Dobroslava  |4 dis 
245 1 0 |a Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru 
246 |a Hygiene and Technology in Food Industry 
260 |c 2006 
300 |a 85 stran 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikatelský záměr 
653 |a hygiena 
653 |a technologie potravin 
653 |a SWOD analýza 
653 |a business plan 
653 |a hygiene 
653 |a food technology 
653 |a SWOD analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šefčík, Vladimír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/506  |y Plný text v Digitální knihovně UTB