Sledování výskytu vybraných cizorodých látek v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vašíčková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Březina, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01392ntm a22004097u 4500
001 zp2301
041 |a cze 
100 1 |a Vašíčková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování výskytu vybraných cizorodých látek v potravinách 
246 |a Monitoring of appearance of selected substances extraneous in foodstuff 
260 |c 2006 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná bez omezení od 31.05.2008 
653 |a těžké kovy 
653 |a kadmium 
653 |a olovo 
653 |a rtuť 
653 |a arsen 
653 |a chrom 
653 |a potraviny 
653 |a heavy metals 
653 |a cadmium 
653 |a lead 
653 |a merkury 
653 |a arsenic 
653 |a chrome 
653 |a foodstuff 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Březina, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1369  |y Plný text v Digitální knihovně UTB