|
|
|
|
LEADER |
01392ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp2301 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vašíčková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování výskytu vybraných cizorodých látek v potravinách
|
246 |
|
|
|a Monitoring of appearance of selected substances extraneous in foodstuff
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná bez omezení od 31.05.2008
|
653 |
|
|
|a těžké kovy
|
653 |
|
|
|a kadmium
|
653 |
|
|
|a olovo
|
653 |
|
|
|a rtuť
|
653 |
|
|
|a arsen
|
653 |
|
|
|a chrom
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a heavy metals
|
653 |
|
|
|a cadmium
|
653 |
|
|
|a lead
|
653 |
|
|
|a merkury
|
653 |
|
|
|a arsenic
|
653 |
|
|
|a chrome
|
653 |
|
|
|a foodstuff
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Březina, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1369
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|