|
|
|
|
LEADER |
01499ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp2297 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bačáková, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biologicky aktivní látky brokolice a jejich stanovení
|
246 |
|
|
|a Biologically active substances in broccoli and their determination
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a brokolice
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a kyselina listová
|
653 |
|
|
|a glukosinoláty
|
653 |
|
|
|a sulforafan
|
653 |
|
|
|a karotenoidy
|
653 |
|
|
|a flavonoidy
|
653 |
|
|
|a HPCL
|
653 |
|
|
|a broccoli
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a ascorbic acid
|
653 |
|
|
|a folic acid
|
653 |
|
|
|a glucosinolates
|
653 |
|
|
|a sulpforafan
|
653 |
|
|
|a carotenoids
|
653 |
|
|
|a flavonoids
|
653 |
|
|
|a HPCL
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1417
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|