Nutriční dopady zpracování potravin na obsah vitaminů C a B6

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vojtíšková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 44 s., 16 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01346ntm a22003857u 4500
001 zp2296
041 |a cze 
100 1 |a Vojtíšková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční dopady zpracování potravin na obsah vitaminů C a B6 
246 |a Degradation of vitamins C and B6 during food processing 
260 |c 2006 
300 |a 44 s., 16 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Vitamin C 
653 |a vitamin B6 
653 |a ztráty 
653 |a paprika 
653 |a titrace 
653 |a minimalizace 
653 |a Vitamin C 
653 |a vitamin B6 
653 |a loss 
653 |a pepper 
653 |a titration 
653 |a minimalization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2028  |y Plný text v Digitální knihovně UTB