|
|
|
|
LEADER |
01346ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp2296 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční dopady zpracování potravin na obsah vitaminů C a B6
|
246 |
|
|
|a Degradation of vitamins C and B6 during food processing
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 44 s., 16 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Vitamin C
|
653 |
|
|
|a vitamin B6
|
653 |
|
|
|a ztráty
|
653 |
|
|
|a paprika
|
653 |
|
|
|a titrace
|
653 |
|
|
|a minimalizace
|
653 |
|
|
|a Vitamin C
|
653 |
|
|
|a vitamin B6
|
653 |
|
|
|a loss
|
653 |
|
|
|a pepper
|
653 |
|
|
|a titration
|
653 |
|
|
|a minimalization
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2028
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|