|
|
|
|
LEADER |
01338ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp2295 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zvonková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv termosterilace na obsah aminokyselin v potravinách
|
246 |
|
|
|a The effect of a heat sterilation on amino-acids content in a foodstuff
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 52 s., 16 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a kasein
|
653 |
|
|
|a sterilace
|
653 |
|
|
|a hydrolýza
|
653 |
|
|
|a ztráty
|
653 |
|
|
|a amino-acids
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a caseine
|
653 |
|
|
|a sterilation
|
653 |
|
|
|a hydrolysis
|
653 |
|
|
|a losses
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/453
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|