L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nohálová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Hoza, Ignác (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
IEC
Physical Description: 51 s., 3 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01181ntm a22003377u 4500
001 zp2294
041 |a cze 
100 1 |a Nohálová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků 
246 |a The use of L-carnitine like food supplements 
260 |c 2006 
300 |a 51 s., 3 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a L-karnitin 
653 |a aminokyseliny 
653 |a IEC 
653 |a HPLC 
653 |a L-carnitine 
653 |a amino acids 
653 |a IEC 
653 |a HPLC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hoza, Ignác  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1830  |y Plný text v Digitální knihovně UTB