Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hladká, Kristýna (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2006
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description43 s., 6 s. obr.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp2290
041 |a cze 
100 1 |a Hladká, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů 
246 |a The effect of addition of whey powder on the sensory quality of processed cheeses 
260 |c 2006 
300 |a 43 s., 6 s. obr. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a tavený sýr 
653 |a sušená syrovátka 
653 |a tavicí sůl 
653 |a processed cheese 
653 |a whey powder 
653 |a emulsifying agent 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2121  |y Plný text v Digitální knihovně UTB