|
|
|
|
LEADER |
01247ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp2290 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hladká, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The effect of addition of whey powder on the sensory quality of processed cheeses
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 43 s., 6 s. obr.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a sušená syrovátka
|
653 |
|
|
|a tavicí sůl
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a whey powder
|
653 |
|
|
|a emulsifying agent
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2121
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|