Čtverzubec fugu - nebezpečná delikatesa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Začal, Jakub (Dissertant)
Other Authors Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description45 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp22861
041 |a cze 
100 1 |a Začal, Jakub  |4 dis 
245 1 0 |a Čtverzubec fugu - nebezpečná delikatesa 
246 |a Fugu - dangerous titbit 
260 |c 2011 
300 |a 45 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Čtverzubec fugu 
653 |a fugu 
653 |a tetrodotoxin 
653 |a TTX 
653 |a sashimi 
653 |a Takifugu 
653 |a puffer fish 
653 |a tetrodotoxin 
653 |a TTX 
653 |a sashimi 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18345  |y Plný text v Digitální knihovně UTB