Cover

LEADER 01559ntm a22003857u 4500
001 zp2286
041 |a cze 
100 1 |a Pšenčíková, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel 
246 |a Proposal of recommended food rations for the selected groups of population 
260 |c 2006 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výživová doporučená dávka 
653 |a doporučení založená na skupinách potravin 
653 |a základní složky potravy 
653 |a jídelní lístek 
653 |a nutriční faktory 
653 |a skladba spotřeby potravin 
653 |a recommended dietetical rations 
653 |a recommendation of nutrition for foodstuffs 
653 |a basis components of food 
653 |a menu 
653 |a nutritional factors 
653 |a the composition of foodstuffs' con-sumption 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1990  |y Plný text v Digitální knihovně UTB