|
|
|
|
LEADER |
01559ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp2286 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pšenčíková, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel
|
246 |
|
|
|a Proposal of recommended food rations for the selected groups of population
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživová doporučená dávka
|
653 |
|
|
|a doporučení založená na skupinách potravin
|
653 |
|
|
|a základní složky potravy
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory
|
653 |
|
|
|a skladba spotřeby potravin
|
653 |
|
|
|a recommended dietetical rations
|
653 |
|
|
|a recommendation of nutrition for foodstuffs
|
653 |
|
|
|a basis components of food
|
653 |
|
|
|a menu
|
653 |
|
|
|a nutritional factors
|
653 |
|
|
|a the composition of foodstuffs' con-sumption
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1990
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|