|
|
|
|
LEADER |
01324ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp2285 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šimánková, Kamila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
|
246 |
|
|
|a The determination of the vitamine C method HPLC with different possibility detection
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 86 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a kyselina askorbová
|
653 |
|
|
|a HPLC-UV/VIS
|
653 |
|
|
|a HPLC-ECD
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a ascorbic acid
|
653 |
|
|
|a HPLC-UV/VIS
|
653 |
|
|
|a HPLC-ECD
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2063
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|