Účinek kyseliny kaprylové na vybrané kmeny bakterií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kašpárková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 96 s., 8 s. obr. příloh

Cover

LEADER 02026ntm a22005897u 4500
001 zp2283
041 |a cze 
100 1 |a Kašpárková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Účinek kyseliny kaprylové na vybrané kmeny bakterií 
246 |a The aplication of caprylic acid on bacteria 
260 |c 2006 
300 |a 96 s., 8 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kyselina kaprylová 
653 |a antibakteriální účinek 
653 |a mastná kyselina 
653 |a lipidy 
653 |a patogeny 
653 |a salmonelosa 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Salmonella typhimurium 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a Bacillus subtilis 
653 |a Serratia marcescens 
653 |a Pseudomonas fluorescens 
653 |a Micrococcus luteus 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a caprylic acid 
653 |a antibacterial effect 
653 |a fatty acid 
653 |a lipids 
653 |a cosmetics 
653 |a pathogen 
653 |a salmonelosis 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Salmonella typhimurium 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a Bacillus subtilis 
653 |a Serratia marcescens 
653 |a Pseudomonas fluorescens 
653 |a Micrococcus luteus 
653 |a Staphylococcus aureus 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2236  |y Plný text v Digitální knihovně UTB