|
|
|
|
LEADER |
02026ntm a22005897u 4500 |
001 |
zp2283 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kašpárková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Účinek kyseliny kaprylové na vybrané kmeny bakterií
|
246 |
|
|
|a The aplication of caprylic acid on bacteria
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 96 s., 8 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kyselina kaprylová
|
653 |
|
|
|a antibakteriální účinek
|
653 |
|
|
|a mastná kyselina
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a patogeny
|
653 |
|
|
|a salmonelosa
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Salmonella typhimurium
|
653 |
|
|
|a Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a Bacillus subtilis
|
653 |
|
|
|a Serratia marcescens
|
653 |
|
|
|a Pseudomonas fluorescens
|
653 |
|
|
|a Micrococcus luteus
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a caprylic acid
|
653 |
|
|
|a antibacterial effect
|
653 |
|
|
|a fatty acid
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a cosmetics
|
653 |
|
|
|a pathogen
|
653 |
|
|
|a salmonelosis
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Salmonella typhimurium
|
653 |
|
|
|a Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a Bacillus subtilis
|
653 |
|
|
|a Serratia marcescens
|
653 |
|
|
|a Pseudomonas fluorescens
|
653 |
|
|
|a Micrococcus luteus
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2236
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|