|
|
|
|
LEADER |
01499ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp2281 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hábová, Magda
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vitaminu B2 v produktech živočišného původu
|
246 |
|
|
|a The determination of the vitamine B2 in animal's food products
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 91 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vitamin B2
|
653 |
|
|
|a riboflavin
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a živočišné produkty
|
653 |
|
|
|a vepřové maso
|
653 |
|
|
|a hovězí maso
|
653 |
|
|
|a játra
|
653 |
|
|
|a tavené sýry
|
653 |
|
|
|a vitamin B2
|
653 |
|
|
|a riboflavin
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a animal products
|
653 |
|
|
|a pork
|
653 |
|
|
|a beef
|
653 |
|
|
|a liver
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1203
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|