|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2281 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hábová, Magda
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vitaminu B2 v produktech živočišného původu
|
| 246 |
|
|
|a The determination of the vitamine B2 in animal's food products
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 91 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a vitamin B2
|
| 653 |
|
|
|a riboflavin
|
| 653 |
|
|
|a HPLC
|
| 653 |
|
|
|a živočišné produkty
|
| 653 |
|
|
|a vepřové maso
|
| 653 |
|
|
|a hovězí maso
|
| 653 |
|
|
|a játra
|
| 653 |
|
|
|a tavené sýry
|
| 653 |
|
|
|a vitamin B2
|
| 653 |
|
|
|a riboflavin
|
| 653 |
|
|
|a HPLC
|
| 653 |
|
|
|a animal products
|
| 653 |
|
|
|a pork
|
| 653 |
|
|
|a beef
|
| 653 |
|
|
|a liver
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1203
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|