Stanovení vitaminu B2 v produktech živočišného původu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hábová, Magda (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 91 s.

Cover

LEADER 01499ntm a22004337u 4500
001 zp2281
041 |a cze 
100 1 |a Hábová, Magda  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vitaminu B2 v produktech živočišného původu 
246 |a The determination of the vitamine B2 in animal's food products 
260 |c 2006 
300 |a 91 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin B2 
653 |a riboflavin 
653 |a HPLC 
653 |a živočišné produkty 
653 |a vepřové maso 
653 |a hovězí maso 
653 |a játra 
653 |a tavené sýry 
653 |a vitamin B2 
653 |a riboflavin 
653 |a HPLC 
653 |a animal products 
653 |a pork 
653 |a beef 
653 |a liver 
653 |a processed cheese 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1203  |y Plný text v Digitální knihovně UTB