Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lenfeldová, Milada (Dissertant)
Other Authors: Kolomazník, Karel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 79 s.

Cover

LEADER 01347ntm a22003617u 4500
001 zp2280
041 |a cze 
100 1 |a Lenfeldová, Milada  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace amarantu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů 
246 |a Applications of amaranth to increase ecological properties of various products 
260 |c 2006 
300 |a 79 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a amarant 
653 |a hydrolýza 
653 |a enzym 
653 |a protein 
653 |a kinetika 
653 |a amaranth 
653 |a hydrolysis 
653 |a enzyme 
653 |a protein 
653 |a kinetics 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kolomazník, Karel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/896  |y Plný text v Digitální knihovně UTB