Současné poznatky o entomofágii v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fialová, Věra (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 62 s. (76 738 znaků)

Cover

LEADER 01197ntm a22003377u 4500
001 zp22798
041 |a cze 
100 1 |a Fialová, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Současné poznatky o entomofágii v gastronomii 
246 |a Current Knowledge about Entomophagy in Gastronomy 
260 |c 2011 
300 |a 62 s. (76 738 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a entomofágie 
653 |a hmyz 
653 |a výživa 
653 |a alergie 
653 |a entomophagy 
653 |a insect 
653 |a nutrition 
653 |a allergy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17022  |y Plný text v Digitální knihovně UTB