|
|
|
|
LEADER |
01197ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22798 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fialová, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Současné poznatky o entomofágii v gastronomii
|
246 |
|
|
|a Current Knowledge about Entomophagy in Gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 62 s. (76 738 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a entomofágie
|
653 |
|
|
|a hmyz
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a alergie
|
653 |
|
|
|a entomophagy
|
653 |
|
|
|a insect
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a allergy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17022
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|