Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z mléka a mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svobodová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 63 s. (76 865 znaků)

Cover

LEADER 01365ntm a22003377u 4500
001 zp22783
041 |a cze 
100 1 |a Svobodová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z mléka a mléčných výrobků 
246 |a The decarboxylase activity of bacteria isolated from milk and milk products 
260 |c 2011 
300 |a 63 s. (76 865 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a iontově-výměnná chromatografie 
653 |a kultivační metoda 
653 |a biogenic amines 
653 |a fermented dairy products 
653 |a ion-exchange chromatogramy 
653 |a improved screening 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15678  |y Plný text v Digitální knihovně UTB