Stravitelnost netradičních cereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svoboda, Petr (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 63 s. (77 269 znaků)

Cover

LEADER 01294ntm a22003857u 4500
001 zp22782
041 |a cze 
100 1 |a Svoboda, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Stravitelnost netradičních cereálií 
246 |a Digestibility of non-traditional cereals 
260 |c 2011 
300 |a 63 s. (77 269 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cereálie 
653 |a pseudocereálie 
653 |a stravitelnost 
653 |a pepsin 
653 |a pankreatin 
653 |a vláknina 
653 |a cereals 
653 |a pseudocereals 
653 |a digestibility 
653 |a pepsin 
653 |a pancreatin 
653 |a dietary fibre 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15808  |y Plný text v Digitální knihovně UTB