Tuky a jejich výskyt v obilovinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Staňková, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 49 s. (59 436 znaků)

Cover

LEADER 01104ntm a22003137u 4500
001 zp22781
041 |a cze 
100 1 |a Staňková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Tuky a jejich výskyt v obilovinách 
246 |a The determination of fat in cereals 
260 |c 2011 
300 |a 49 s. (59 436 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obiloviny 
653 |a tuk 
653 |a sušina 
653 |a cereals 
653 |a fat 
653 |a dry matter 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16658  |y Plný text v Digitální knihovně UTB