Vliv složení mléka na vybrané parametry modelových vzorků jogurtů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Slaninová, Helena (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description45 s. (51376 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp22779
041 |a cze 
100 1 |a Slaninová, Helena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv složení mléka na vybrané parametry modelových vzorků jogurtů 
246 |a Influence of milk composition on selected parameters of model yogurt samples 
260 |c 2011 
300 |a 45 s. (51376 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a složení mléka 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a jogurt 
653 |a textura 
653 |a composition of milk 
653 |a fermented milk products 
653 |a yogurt 
653 |a texture 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15242  |y Plný text v Digitální knihovně UTB