|
|
|
|
LEADER |
01290ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22779 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slaninová, Helena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv složení mléka na vybrané parametry modelových vzorků jogurtů
|
246 |
|
|
|a Influence of milk composition on selected parameters of model yogurt samples
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 45 s. (51376 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a složení mléka
|
653 |
|
|
|a fermentované mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a jogurt
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a composition of milk
|
653 |
|
|
|a fermented milk products
|
653 |
|
|
|a yogurt
|
653 |
|
|
|a texture
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15242
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|