Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pekníková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Dvořáková, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 38 s. (6 829)

Cover

LEADER 01528ntm a22004457u 4500
001 zp22765
041 |a cze 
100 1 |a Pekníková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Účinek mikrovlnného ohřevu na jakost potravin 
246 |a Effect of Microwave Heating on Food Quality 
260 |c 2011 
300 |a 38 s. (6 829) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikrovlnný ohřev 
653 |a mikrovlnná trouba 
653 |a mikrovlnná trouba 
653 |a elektromagnetické pole 
653 |a technologie 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a jakost 
653 |a tepelná úprava 
653 |a vlhkost 
653 |a Microwave heating 
653 |a microwave oven 
653 |a electromagnetic field 
653 |a technology 
653 |a sensory evaluation 
653 |a quality 
653 |a preparation by use of heat 
653 |a humidity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Dvořáková, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16806  |y Plný text v Digitální knihovně UTB