|
|
|
|
LEADER |
01309ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22760 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Masaříková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy
|
246 |
|
|
|a The Comparing of Gastronomy Use of the Same Vine Varieties in Different Regions of Europe
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 48 s. (75 744 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a odrůdy révy vinné
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a chuť vína
|
653 |
|
|
|a species of grapevines
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a taste of wine
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16710
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|