Charakteristika a vlastnosti prosa a merlíku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kurtin, Adam (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2012
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01171ntm a22003377u 4500
001 zp22758
041 |a cze 
100 1 |a Kurtin, Adam  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika a vlastnosti prosa a merlíku 
246 |a Characterization and Qualities of Millet and Quinoa 
260 |c 2012 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a merlík 
653 |a proso 
653 |a chemické složení 
653 |a vlastnosti 
653 |a quinoa 
653 |a millet 
653 |a chemical composition 
653 |a properties 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/22427  |y Plný text v Digitální knihovně UTB