|
|
|
|
LEADER |
01446ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp22754 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrubanová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Tvorba biofilmu potravinářsky významnými bakteriemi
|
246 |
|
|
|a Biofilm Formation Through Leading Food Grade Bacteria
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biofilm
|
653 |
|
|
|a struktura biofilmu
|
653 |
|
|
|a quorum sensing
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální látky
|
653 |
|
|
|a průkaz biofilmu
|
653 |
|
|
|a potravinářský průmysl
|
653 |
|
|
|a patogenní mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a Biofilm
|
653 |
|
|
|a biofilm structure
|
653 |
|
|
|a quorum sensing
|
653 |
|
|
|a antimicrobial agents
|
653 |
|
|
|a biofilm detection
|
653 |
|
|
|a food industry
|
653 |
|
|
|a pathogens
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17318
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|