Tvorba biofilmu potravinářsky významnými bakteriemi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubanová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01446ntm a22004097u 4500
001 zp22754
041 |a cze 
100 1 |a Hrubanová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Tvorba biofilmu potravinářsky významnými bakteriemi 
246 |a Biofilm Formation Through Leading Food Grade Bacteria 
260 |c 2011 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biofilm 
653 |a struktura biofilmu 
653 |a quorum sensing 
653 |a antimikrobiální látky 
653 |a průkaz biofilmu 
653 |a potravinářský průmysl 
653 |a patogenní mikroorganismy 
653 |a Biofilm 
653 |a biofilm structure 
653 |a quorum sensing 
653 |a antimicrobial agents 
653 |a biofilm detection 
653 |a food industry 
653 |a pathogens 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17318  |y Plný text v Digitální knihovně UTB