Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Borutová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 37 s.

Cover

LEADER 01226ntm a22003377u 4500
001 zp2275
041 |a cze 
100 1 |a Borutová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování. 
246 |a The quality of meat on addiction to conditions of shelf life 
260 |c 2006 
300 |a 37 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a jatečné zvíře 
653 |a jateční opracování 
653 |a údržnost 
653 |a meat 
653 |a animals for slaughter 
653 |a slaughter 
653 |a shelf life 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1861  |y Plný text v Digitální knihovně UTB