|
|
|
|
LEADER |
01226ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp2275 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Borutová, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování.
|
246 |
|
|
|a The quality of meat on addiction to conditions of shelf life
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 37 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a jatečné zvíře
|
653 |
|
|
|a jateční opracování
|
653 |
|
|
|a údržnost
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a animals for slaughter
|
653 |
|
|
|a slaughter
|
653 |
|
|
|a shelf life
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1861
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|