|
|
|
|
LEADER |
01326ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22749 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Faltýnková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika kofeinu a možnosti jeho stanovení
|
246 |
|
|
|a Characteristics of caffeine and opportunities for its determination
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 47 s. (53595 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a alkaloid
|
653 |
|
|
|a kofein
|
653 |
|
|
|a stimulant
|
653 |
|
|
|a kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a infračervená spektrometrie
|
653 |
|
|
|a alkaloid
|
653 |
|
|
|a caffeine
|
653 |
|
|
|a stimulant
|
653 |
|
|
|a liquid chromatography
|
653 |
|
|
|a infrared spectrometry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14889
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|