Organoleptická stabilita piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Balgová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01242ntm a22003617u 4500
001 zp22747
041 |a cze 
100 1 |a Balgová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Organoleptická stabilita piva 
246 |a Organoleptic stability of beer 
260 |c 2011 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a pivovarské suroviny 
653 |a pivovarnictví 
653 |a senzorická stabilita piva 
653 |a stárnutí piva 
653 |a beer 
653 |a brewing materials 
653 |a brewing 
653 |a sensory stability of beer 
653 |a beer aging 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15487  |y Plný text v Digitální knihovně UTB