Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaculíková, Jaroslava (Dissertant)
Other Authors: Brachtl, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 84 s. (18 875 znaků)

Cover

LEADER 01669ntm a22004817u 4500
001 zp22746
041 |a cze 
100 1 |a Vaculíková, Jaroslava  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti 
246 |a Development of production technology of sugar in the sugar Hrusovany Jevisovkou from 1989 to present 
260 |c 2011 
300 |a 84 s. (18 875 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a technologie výroby cukru 
653 |a cukrová řepa 
653 |a cukr 
653 |a lehká šťáva 
653 |a epurace 
653 |a těžká šťáva 
653 |a saturace 
653 |a sirob 
653 |a varna 
653 |a rafinerie 
653 |a sugar manufacturing technology 
653 |a sugar beet 
653 |a sugar 
653 |a thin juice 
653 |a EPURACE 
653 |a thick juice 
653 |a saturation 
653 |a sirup 
653 |a digester house 
653 |a refinery 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Brachtl, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17605  |y Plný text v Digitální knihovně UTB