|
|
|
|
LEADER |
01669ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp22746 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vaculíková, Jaroslava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
|
246 |
|
|
|a Development of production technology of sugar in the sugar Hrusovany Jevisovkou from 1989 to present
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 84 s. (18 875 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a technologie výroby cukru
|
653 |
|
|
|a cukrová řepa
|
653 |
|
|
|a cukr
|
653 |
|
|
|a lehká šťáva
|
653 |
|
|
|a epurace
|
653 |
|
|
|a těžká šťáva
|
653 |
|
|
|a saturace
|
653 |
|
|
|a sirob
|
653 |
|
|
|a varna
|
653 |
|
|
|a rafinerie
|
653 |
|
|
|a sugar manufacturing technology
|
653 |
|
|
|a sugar beet
|
653 |
|
|
|a sugar
|
653 |
|
|
|a thin juice
|
653 |
|
|
|a EPURACE
|
653 |
|
|
|a thick juice
|
653 |
|
|
|a saturation
|
653 |
|
|
|a sirup
|
653 |
|
|
|a digester house
|
653 |
|
|
|a refinery
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Brachtl, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17605
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|