Vliv cukernatosti suroviny na senzorickou jakost bílých odrůdových vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švajdová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Olbrechtová, Marcela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01552ntm a22004097u 4500
001 zp22742
041 |a cze 
100 1 |a Švajdová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv cukernatosti suroviny na senzorickou jakost bílých odrůdových vín 
246 |a Impact of raw material saccharinity on sensory quality of white varietal wines 
260 |c 2011 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chemické složení hroznů 
653 |a cukernatost moštů 
653 |a vady 
653 |a nedostatky a nemoci vína 
653 |a senzorické hodnocení vína 
653 |a Chardonnay 
653 |a Ryzlink vlašský 
653 |a chemical composition of grapes 
653 |a musts saccharinity 
653 |a wine defects 
653 |a imperfections and diseases 
653 |a sensory evaluation of wine 
653 |a Chardonnay 
653 |a Welsch Riesling 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Olbrechtová, Marcela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16717  |y Plný text v Digitální knihovně UTB