|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22742 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Švajdová, Zuzana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv cukernatosti suroviny na senzorickou jakost bílých odrůdových vín
|
| 246 |
|
|
|a Impact of raw material saccharinity on sensory quality of white varietal wines
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 53 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a chemické složení hroznů
|
| 653 |
|
|
|a cukernatost moštů
|
| 653 |
|
|
|a vady
|
| 653 |
|
|
|a nedostatky a nemoci vína
|
| 653 |
|
|
|a senzorické hodnocení vína
|
| 653 |
|
|
|a Chardonnay
|
| 653 |
|
|
|a Ryzlink vlašský
|
| 653 |
|
|
|a chemical composition of grapes
|
| 653 |
|
|
|a musts saccharinity
|
| 653 |
|
|
|a wine defects
|
| 653 |
|
|
|a imperfections and diseases
|
| 653 |
|
|
|a sensory evaluation of wine
|
| 653 |
|
|
|a Chardonnay
|
| 653 |
|
|
|a Welsch Riesling
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Olbrechtová, Marcela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16717
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|