|
|
|
|
LEADER |
01552ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp22742 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švajdová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv cukernatosti suroviny na senzorickou jakost bílých odrůdových vín
|
246 |
|
|
|a Impact of raw material saccharinity on sensory quality of white varietal wines
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 53 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a chemické složení hroznů
|
653 |
|
|
|a cukernatost moštů
|
653 |
|
|
|a vady
|
653 |
|
|
|a nedostatky a nemoci vína
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení vína
|
653 |
|
|
|a Chardonnay
|
653 |
|
|
|a Ryzlink vlašský
|
653 |
|
|
|a chemical composition of grapes
|
653 |
|
|
|a musts saccharinity
|
653 |
|
|
|a wine defects
|
653 |
|
|
|a imperfections and diseases
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation of wine
|
653 |
|
|
|a Chardonnay
|
653 |
|
|
|a Welsch Riesling
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Olbrechtová, Marcela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16717
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|