|
|
|
|
LEADER |
01280ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22741 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švajdová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Resveratrol jako biologicky aktivní látka ve víně
|
246 |
|
|
|a Resveratrol as biologically active substance in wine
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a resveratrol
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a doplňky stravy
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a resveratrol
|
653 |
|
|
|a polyphenolic compounds
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a dietary supplements
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šivel, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17183
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|