Resveratrol jako biologicky aktivní látka ve víně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švajdová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Šivel, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01280ntm a22003617u 4500
001 zp22741
041 |a cze 
100 1 |a Švajdová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Resveratrol jako biologicky aktivní látka ve víně 
246 |a Resveratrol as biologically active substance in wine 
260 |c 2011 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a resveratrol 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a HPLC 
653 |a doplňky stravy 
653 |a wine 
653 |a resveratrol 
653 |a polyphenolic compounds 
653 |a HPLC 
653 |a dietary supplements 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šivel, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17183  |y Plný text v Digitální knihovně UTB